+32 479 626507 info@largus.be Eekhoornlaan 2, 2910 Essen
Ga terug naar het overzicht
Tennium werkt opnieuw samen met Largus voor communicatie european open

Tennium werkt opnieuw samen met Largus voor communicatie european open

15/05/2018

Van 14 t.e.m. 21 oktober vindt in de Lotto Arena in Antwerpen de derde editie van het ATP 250-toernooi European Open plaats. Net als in 2016 doet organisator Tennium beroep op de diensten van Largus voor de communicatie en sociale media.

In 2016 sloegen Largus en het toenmalige Websmash de handen in elkaar voor de communicatieve ondersteuning van het toernooi. Na de overname van Websmash in december van datzelfde jaar, sloten Tennium en Largus nu een nieuw akkoord.

Largus zal zowel de website als de sociale media (Facebook, Twitter en Instagram) van het toernooi onderhouden in de aanloop naar én op het evenement zelf.

Christophe Moons (Zaakvoerder Largus): “Dat Largus opnieuw deel mag uitmaken van het team rond de European Open, is een absolute opsteker voor ons. In 2016 verliep de samenwerking met Tennium simpelweg vlekkeloos en ik geloof dat deze derde editie alles in zich heeft om de beste editie tot dusver te worden.”

Kristoff Puelinckx (CEO en Oprichter Tennium – in het midden op de foto bovenaan): “Ik ben blij opnieuw te kunnen samenwerken met Christophe en z’n team. De expertise en jarenlange ervaring van Largus, dat zich de voorbije jaren tot een vaste waarde in het Belgische tennis ontpopte, zijn een grote meerwaarde voor een project als de European Open.”

Meer informatie over de European Open vind je hier.