+32 479 626507 info@largus.be Eekhoornlaan 2, 2910 Essen

Pijlers


Largus is een gezond groeiend online marketingbureau. Onze creatieve aanpak steunt op drie onontbeerlijke pijlers: kennis, ervaring en passie.

Kennis

Largus werkt uitsluitend met medewerkers die een uitgebreide kennis hebben van webdesign en development, sociale media, copywriting, content- en online marketing in het algemeen. Jouw project wordt bij ons met de grootste zorg en in detail geanalyseerd en daarna met een persoonlijke aanpak volledig naar jouw wensen en noden ontwikkeld en uitgewerkt. Onze sterkste troef? Largus biedt een totaalpakket van diensten aan. Zo kan je bij ons terecht met al je vragen en opdrachten én hoef je je tijd en budget niet te verdelen over verschillende partijen. Zo houd je het eenvoudig, overzichtelijk en betaalbaar. Uiteraard kan je ook à la carte beroep doen op onze diensten.

Ervaring

Al acht jaar blijven we bewust onder de algemene marktprijs zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten. Al onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in het vak opgebouwd en scholen zich continu bij.

Passie

Bij Largus hebben we, naast de nodige knowhow, bovenal een grote passie voor het vak. We hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Vragen blijven bij ons nooit onbeantwoord. Transparante communicatie dragen we hoog in het vaandel. Bij ons weet je met wie je praat en waarover. We werken niet alleen vóór jou, maar ook sámen met jou, aan een project.