+32 479 626507 info@largus.be Eekhoornlaan 2, 2910 Essen

Referenties


 • "Bedankt om zo'n mooie site te maken. Ik ben er echt heel blij mee. Het plaatje klopt gewoon."

  Pieter Michiels (bezieler Cuore)

 • "Wij zijn heel tevreden van Largus. Hun medewekers begrijpen telkens exact wat we willen en maken geen fouten op onze website."

  Philippe Cassiers (bezieler en hoofdtrainer CAS Tennis Academy)

 • "Wij met Garage Sander zijn bijzonder tevreden van Largus. Zij hanteren een duidelijke en transparante manier van werken, zijn zo goed als 24/24 bereikbaar en geven gerichte antwoorden op onze noden op een erg klantvriendelijke manier. Tenslotte krijgen we bij hen ook altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een absolute aanrader om mee samen te werken!"

  Gerrit Latoir (zaakvoerder Garage Sander)

 • "Largus is een erg betrouwbare en professionele partner om mee samen te werken. Om die reden heeft Tennis Vlaanderen jarenlang beroep gedaan op de diensten van Tennisplaza. De redactie van dit nieuwsmedium van Largus leverde dagelijks artikels heet van de naald en met kennis van (sport)zaken. Dit betekende een grote meerwaarde voor onze website."

  Gijs Kooken (CEO Tennis Vlaanderen)

 • Largus is de ideale partner voor een organisatie als Hopiness. Zij combineren hun kennis en doeltreffendheid met zeer competitieve prijzen. Ik ben zeer tevreden met onze samenwerking.

  Cindy Vincent (Directeur Hopiness)

 • Mijn website draait continu (hij is zelfs nog nooit offline gegaan!) en vooral super snel op de hosting van Largus.

  Joon Lostrie (oprichter Joon's Chart)

 • Ik ben heel tevreden over mijn website! Het is een duidelijk en overzichtelijk visitekaartje geworden. Largus staat ook open voor opmerkingen en past gegeven aanwijzingen altijd meteen aan.

  Ruben Bemelmans (toptennisser)

 • Ik ben liefhebber van de stijl waarin Largus schrijft: vlot en uitnodigend.

  Anja Boemans (Sales support en marketing Intercarro)

 • Met hun passie voor tennis en professionalisme is Largus de ideale partner. Hun diensten zijn betaalbaar en updates en kleine wijzigingen worden quasi onmiddellijk uitgevoerd en zijn inbegrepen.

  Laurence Courtois (ex-toptennister – sport en event manager)

 • Met Largus zette BNP Paribas Fortis een mooie samenwerking op rond de Rising Stars Tennis Tour en de projecten Tennisplaza/We Are Tennis, een samenwerking die altijd in de beste verstandhouding verliep. Mede door hun nauwe contacten in de tenniswereld slagen ze er met Tennisplaza in om de meest relevante info zeer snel en correct te delen op hun website en sociale media pagina’s. Wat dat betreft, is Largus een vooraanstaande speler in de tenniswereld geworden en kan Tennisplaza aanzien worden als één van de belangrijkste referenties op het vlak van tennis verslaggeving voor zowel binnen- als buitenlands tennis nieuws.

  Tom Guetens (sponsoring en live communication manager BNP Paribas Fortis)

 • Prachtig werk geleverd met de foto’s. Ongetwijfeld tot volgend jaar!

  Jean-Pierre Heynderick (toernooidirecteur Koddaert Ladies Open – zaakvoerder Koddaert nv)

 • Bedankt voor de mooie foto’s. Ik zou ze erg graag op mijn Facebook fanpagina plaatsen.

  Andrea Hlavackova (toptennister)

 • Jullie werken niet alleen bijzonder snel, jullie leveren tegelijkertijd ook prachtig resultaat.

  Magdalena Rybarikova (toptennister)

 • Toen Luxilon op zoek ging naar een nieuwe partner voor haar communicatie op sociale media en op de website, viel de keuze snel op Largus dat een enorme belangstelling heeft voor het reilen en zeilen in de Belgische tenniswereld en voortdurend proactief met ons meedenkt. Uiteindelijk is Largus de gedroomde partner voor Luxilon Belux gebleken. De professionele medewerkers van Largus luisteren naar de wensen van Luxilon en spelen hier uiterst snel op in. Dit is absoluut noodzakelijk in de flitsende wereld van de sociale media.

  Dirk Van Haele (sales en marketing manager Luxilon)

 • Ik was op zoek naar een eigen website die bovenal professioneel oogde. Eerlijk? Het resultaat is prachtig! Largus heeft bovendien niet alleen kennis van zaken betreffende webdevelopment, maar het bedrijf heeft ook een passie voor tennis. Dit betekende voor mij de ideale combinatie.

  Alison Van Uytvanck (toptennister)