+32 479 626507 info@largus.be Eekhoornlaan 2, 2910 Essen
Ga terug naar het overzicht
Largus en websmash slaan de handen in elkaar voor european open

Largus en websmash slaan de handen in elkaar voor european open

23/05/2016

Largus en Websmash, twee bedrijven in het opzetten en onderhouden van digitale projecten, gaan samenwerken voor de European Open, het nieuwe ATP-toernooi dat van 17 t.e.m. 23 oktober plaatsvindt in de Lotto Arena in Antwerpen.

Het partnership omvat het copywriting gedeelte van de website van de European Open ‘europeanopen.be’. Largus en Websmash zullen de website in de aanloop van het toernooi en tijdens de toernooiweek van nieuwsupdates voorzien. Dit zowel in het Nederlands als in het Frans en Engels.

Largus, dat haar activiteiten recentelijk opsplitste in Largus Tennis en Largus Biz, breidt hiermee haar plaats op de digitale tennismarkt uit. Zo ook Websmash, dat eerder al de copywriting verzorgde voor het ATP Champions Tour-toernooi Optima Open en samenwerkt met o.a. Kirsten Flipkens en Tennis.nl.

Christophe Moons (Algemeen beheerder Largus – links op de foto): “Ik ben vereerd om te mogen meewerken aan een project als de European Open. Dit toernooi past helemaal in het nieuwe plaatje van Largus Tennis. Het is bovendien mooi om zien hoe twee bedrijven die in se concurrentie zijn van elkaar, toch kunnen besluiten om samen hun schouders onder een groot project te zetten. De contacten met Websmash verliepen erg vlot en mijn team en ik zijn alvast erg gemotiveerd om van dit nieuwe Belgische ATP-toernooi op digitaal vlak een succes te maken. De expertises van Websmash en Largus zijn erg complementair.”

Frederik Vermeire (Coördinator Websmash – rechts op de foto): “In het verleden hadden we steeds goede contacten met Christophe en zijn team. Om blijvend digitale tennisspecialisatie op een hoog niveau te houden was een samenwerking niet meer dan logisch. Dankzij dit partnership kunnen we grotere projecten aan en kunnen we blijvend kwalitatief werk aanbieden aan mogelijke klanten.”