+32 479 626507 info@largus.be Eekhoornlaan 2, 2910 Essen
Ga terug naar het overzicht
Tennisplaza belgië wordt tennisplaza, tennisplaza belgique herdoopt tot tennisinfo

Tennisplaza belgië wordt tennisplaza, tennisplaza belgique herdoopt tot tennisinfo

30/12/2017

Op de vooravond van het nieuwe tennisseizoen voert Largus enkele veranderingen door aan haar tennis nieuwssites.

Het moederbedrijf achter Tennisplaza België en Tennisplaza Belgique, herdoopt Tennisplaza België tot simpelweg Tennisplaza en verandert de naam van haar Franstalige tennissite Tennisplaza Belgique in Tennisinfo.

tennisinfo_artikel

“Het idee van een Tennisplaza Group was leuk gevonden, maar werkte iets moeilijker in de praktijk”, verklaart Largus-zaakvoerder Christophe Moons. “Iedereen noemde Tennisplaza België altijd al simpelweg “Tennisplaza”. Zo leek het of het om één website ging terwijl er wel twee verschillende redacties aan het roer van de projecten staan. Ook voor wat bijvoorbeeld betreft domeinnamen waren we beperkt.”

Nog enkele nieuwigheden

Verder kregen ook de logo’s een opfrisbeurt en werd de navigatie van beide sites aangepakt. “In het prille begin focusten we ons enkel op Belgisch tennisnieuws, gaandeweg is daar ook internationaal bij gekomen. Anno 2018 is er geen onderscheid meer en brengen we gewoon Nieuws. De nieuwe navigatie is duidelijker en eenvoudiger te begrijpen voor de bezoeker.”

Largus lanceert tenslotte Largus Media waaronder dus Tennisplaza en Tennisinfo vallen, maar bijvoorbeeld ook de showbizzsite Showbizzplaza.