+32 479 626507 info@largus.be Eekhoornlaan 2, 2910 Essen
Ga terug naar het overzicht
Largus creëert ‘largus tennis team’

Largus creëert ‘largus tennis team’

18/09/2017

Omdat Largus in het voorbije decennium heel wat expertise opdeed in het verwezenlijken van tennisprojecten, werd in mei dit jaar al besloten om het huidige portfolio én toekomstige projecten op te splitsen in Largus Tennis en Largus Biz. Largus wil zich nog meer profileren als digitale communicatiepartner van de tennissterren en richt daarom het Largus Tennis Team op.

“Largus is geen academie waar tennis atleten hun techniek kunnen bijschaven, maar wil de nodige ondersteuning bieden op vlak van communicatie en digitale aanwezigheid”, vertelt zaakvoerder Christophe Moons.

“Anno 2017 verwachten fans, maar ook sponsors dat je als atleet zichtbaar bent met een website als visitekaartje en eveneens op regelmatige basis van je laat horen op sociale media. Daar kan Largus het verschil maken. Een tennisser moet zich kunnen focussen op zijn of haar spel voor een volgende ronde of toernooi, Largus zorgt op haar beurt voor de digitale omkadering en communicatie.”

Naast spelers en speelsters, verzorgt Largus ook het digitale luik van enkele tennis academies en aanverwante -projecten. Deze worden niet in het Largus Tennis Team opgenomen.

Largus Tennis Team

Ruben Bemelmans
Kirsten Flipkens
An-Sophie Mestach
Alison Van Uytvanck