+32 479 626507 info@largus.be Eekhoornlaan 2, 2910 Essen
Ga terug naar het overzicht
Largus neemt websmash over

Largus neemt websmash over

11/12/2016

Largus neemt het full service bureau Websmash over. Zaakvoerders Christophe Moons (Largus) en Frederik Vermeire (Websmash) kwamen hierover zaterdag tot een akkoord.

Largus en Websmash, twee bedrijven in het opzetten en onderhouden van digitale projecten, werkten eerder al samen voor de European Open, het ATP-toernooi dat midden oktober plaatsvond in de Lotto Arena in Antwerpen. Nu neemt Largus dus alle diensten en klanten over van Websmash.

Christophe Moons (Zaakvoerder Largus – links op de foto): “De overname van Websmash is een mooie stap in de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de professionele diensten en het portfolio van Largus. De komende weken zal ik met alle klanten van Websmash persoonlijk contact opnemen. Samen zullen we bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een samenwerking met Largus.”

Frederik Vermeire (Coördinator Websmash – rechts op de foto): “Na tien verrijkende jaren heb ik besloten een punt te zetten achter mijn activiteiten voor Websmash. Met Largus, dat reeds heel wat (tennis)projecten op haar conto heeft, ben ik ervan overtuigd dat mijn gewezen klanten en projecten in goede handen zijn.”